Over ons

Sinds een aantal jaren zijn wij ons steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van WiFi oplossingen. WiFi is bijna niet meer weg te denken als u naar bijvoorbeeld een Camping- & Bungalowpark gaat, of een nacht blijft logeren in een Hotel. Maar ook bedrijfspanden verbinden met elkaar door middel van een sterke draadloze verbinding, oftewel Point-to-Point. U kunt het zo gek niet bedenken, er is heel veel mogelijk met WiFi!  Ook de aantrekkelijkheid van de bezoekers tot uw camping wordt verhoogd bij het aanbieden van een stabiele internet verbinding, zonder al te veel handelingen heeft u WiFi op de camping!

Tevens hebben wij de mogelijkheid terreinen en of bedrijfspanden op een professionele manier te analyseren ten behoeve van WiFi. Zie Meting & Analyse voor meer informatie.
Ook voor het optimaliseren en of uitbreiden van uw huidige WiFi netwerk staan wij voor u klaar!

Hardware

Met groot genoegen mogen wij onszelf de installatie-partner van Wifishop noemen. Op deze manier kunnen wij altijd gebruik maken van een ruim assortiment met een ruime voorraad. Wij maken onder andere gebruik van merken zoals Ruckus, Cisco, Engenius, Pheenet, Draytek, Sonicwall etc. Voor meer informatie of advies over de aanschaf en inzetbaarheid van deze hardware kunt u ons altijd bellen of e-mailen.