Internet

Internet

Nog geen stabiel en snel internet?

Wij bieden u een passende oplossing met onderstaande mogelijkheden.

Internet

We kennen het allemaal wel, je komt op een camping, haven of bijvoorbeeld een bungalowpark en er is geen stabiele internet verbinding mogelijk omdat het in een zogeheten “buitengebied” ligt. Vaak is het hier niet mogelijk glasvezel of coax te krijgen en wordt er gebruik gemaakt van een ADSL verbinding oftewel telefoonkabels die gebruikt worden voor internet. Dit is vaak verouderd en levert geen afdoende snelheid voor bijvoorbeeld streaming, uploaden/downloaden of gewoonweg gebruik van het internet door uw gasten.

Om de snelheid en stabiliteit te verbeteren hebben we diverse mogelijke oplossingen die we u kunnen bieden;

  • Ziggo Zakelijk Fiber, ZZP, Pro
  • Gebruik van maximaal 4 (ADSL, glasvezel of coax) internetlijnen
  • 3G/4G modem oplossing

Ziggo

Sinds enkele jaren zijn we reseller van Ziggo producten en mogen we ons partner noemen. We hebben hiermee de mogelijkheid samen met Ziggo te kijken naar diverse oplossingen van internetverbindingen op onder andere “buitengebieden” waarbij er (nog) geen kabel aanwezig en nog dient te worden aangelegd, of waarbij er wordt gekozen een wijkkast van Ziggo te gebruiken als begin punt van een straalverbinding  met snelheden die kunnen gaan van 100 Mbps tot 2 Gbps afhankelijk van de afstand en eventuele interferenties. Doe bij ons de postcode check en bel of mail uw gegevens naar info@ict-factory.nl voor meer informatie.

Gebruik van maximaal 4 internetlijnen

Op onze Hotspot Gateway kunnen maximaal 4 internetlijnen worden aangesloten. Wanneer er enkel een ADSL verbinding aanwezig is en er zijn meerdere lijnen beschikbaar, dan kunt u ervoor kiezen uw gasten te verdelen over deze internetlijnen. Op deze manier wordt 1 lijn niet uiterst belast en wordt er een stabielere internetverbinding gecreëerd met behoud u uw gewenste snelheid per gebruiker.

3G/4G modem oplossing

Naast bovenstaande oplossingen hebben wij de mogelijkheid wanneer er geen kabel en of straalverbinding mogelijk is, hiervoor is het echter van belang goed de factoren afstand tot de mobiele mast en gewenste download gedrag te inventariseren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.