Villa & Bungalowparken

Villa & Bungalowparken

Voor zowel in het binnenland als in het Buitenland zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van draadloze netwerken op grote Villa & Bungalowparken. Hoogte verschillen, hoge daken, een weg die het park afsnijd. Met WiFi is alles te verbinden! Zo hebben wij op diverse plekken in het buitenland gezorgd voor een 100% dekking op het park en allemaal tevreden bezoekers!

Zo zijn er oa diverse mogelijkheden voor de ophanging van de hardware op een Villa/Bungalow park. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal, maar ook een villa/bungalow biedt goede mogelijkheden. Vaak is een meterkast of een ruimte in de nok voldoende om de hardware te voorzien van de benodigde stroomvoorziening en wordt de mast bij voorkeur op het hoogste puntje van het huis geplaatst. Afhankelijk van de sterkte per antenne is het gemiddelde bereik zo’n 200 meter met een volledig en stabiele dekking.

Ook de “verkoop c.q. het gebruik” van het internet kan op verschillende manieren worden gefaciliteerd. Zo is er een mogelijkheid om vaste gebruikersnamen en wachtwoorden te gebruiken, het systeem te koppelen aan uw server (LDAP) of losse ticket verkoop. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden en wat het beste bij uw park past!